هوشمند باشیم

واقعیت افزودهبا پیشرفت روزافزون فن آوری‌ها شاهد گسترش به کارگیری فن‌آوری‌های هوشمند در جامعه هستیم، فن آوری‌هایی که زندگی را دگرگون کرده‌اند و ایمنی و آسودگی بیشتری برای انسان فراهم آورده اند.

در این نوشته به اختصار چند ویژگی این فن آوری‌ها را بررسی می‌کنیم.

اولین چیزی که می‌تواند ما را همراهی کند فن‌آوری‌های پوشیدنی است. منظور از فن‌آوری‌های پوشیدنی این است که به شکلی به بدن ما متصل شده‌اند که گستره آن از دستبندهای هوشمند تا لباس‌ها و حلقه‌های هوشمند پراکنده است.

در چندسال اخیر شرکت‌های تولیدکننده روی خوشی به این محصولات نشان داده و سرمایه گذاری‌های زیادی در این زمینه صورت گرفته است.

شاید بسیاری بپرسند فن‌آوری‌های پوشیدنی دارای چه ویژگی‌های هستند، یکی از مهم‌ترین کارکردهای اصلی این پوشیدنی‌ها در زمینه سلامت ورزشکاران است.

این وسیله‌ها می‌توانند ضربان قلب، سرعت دویدن، فاصله طی شده و همچنین کالری مصرف شده است را نشان دهند.

البته این امکانات در دستبندها وجود ندارد و تنها می‌توانند اطلاعات را به گوشی‌ها بفرستند.

شاید برای شما جالب باشد که بدانید این دستبندها می‌توانند خواب شما را پایش کرده و کیفیت خواب شما را بررسی کنند.

البته اگر یک ساعت هوشمند خریده‌اید وضع شما بهتر است چون این توانایی را دارد که پیام‌های صوتی و متنی را دریافت کند و برخی از کارهایی که از یک تلفن همراه ساده انتظار دارید برآورده کند.

 مورد بعدی رانندگی هوشمند است که هنوز در حال تکامل است. این فن‌آوری برای این است که ایمنی و آسایش راننده و مسافران بالاتر برود.

برنامه نویسان همیشه کوشیده‌اند که برنامه‌هایی را طراحی کنند که رابطی میان خودرو و راننده ایجاد می‌کنند. یکی از کار کردهایی که این برنامه‌ها دارند این است که کمبودی را که چراغ‌های پشت آمپر در نشان دادن ایرادهای فنی خودرو دارند را نشان بدهند.

 ویژگی مهمی که خودروهای هوشمند دارند این است که می‌توانند با پیام راننده خودرو را از ایرادها آگاه کنند.

هوشمند شدن خودروها به اندازه‌ای پیشرفت کرده است که برای نمونه پدر خانواده می‌تواند سرعت را برای هر یک از اعضای خانواده تعیین کند.

در بسیاری از موارد در مه و شرایط سخت این فن آوری‌های هوشمند هستند که به کمک راننده می‌آیند. همان طور که در فیلم‌های تخیلی دیده‌اید ربات‌ها در حالی که به اطراف نگاه می‌کنند اطلاعاتی از وسایل اطراف خود را نمایش می‌دهند. این فن‌آوری به واقعیت افزوده معروف است.

مورد بعدی خودروهای بدون راننده است که هنوز در مرحله آزمون و خطاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *