جدیدترین روش آبی کردن دائمی رنگ چشم

آبی کردن دائمی رنگ چشم

آبی کردن دائمی رنگ چشم

تغییر رنگ چشم از دیرباز آرزوی بیشتر انسان ها بوده است و استفاده از لنزهای رنگی تا حدودی این آرزو را برآورده کرده است.اما استفاده از لنزها دائمی نیست و با سختی هایی همراه است و گاه باعث عفونت های چشمی می شود و نباید ساعت های طولانی از لنزهای چشمی استفاده کرد.اینبار یک شرکت با هزینه ای گزاف جراحی تغییر رنگ چشم را انجام می دهد و چهل نفر چشمانشان را به آبی تغییر رنگ داده اند و این شرکت قصد دارد جراحی های دیگری نیز انجام دهد.

بر اساس یافته های دانشمندان اغلب ما به سوی افرادی که چشم های آبی دارند جذب می شویم. امروزه امکان دستیابی به چشمان آبی برای همیشه امکانپذیر شده است. یک شرکت آمریکایی در کالیفرنیا با استفاده از یک فرآیند جدید لیزری، رنگ عنبیه چشم را برای همیشه و تا پایان عمر به رنگ آبی در می آورد.
شرکت استروما مدیکال Stroma Medical این عمل را با هزینه ۵ هزار دلار و در مدت سی ثانیه انجام میدهد. هر چند که چنین عملی هنوز در مرحله آزمون و خطاست و نتایج آن به ثبت نرسیده است. این فناوری از سلولهای اسکاونجر برای از بین بردن و زدودن لایه نازک رنگ دانه های سطح عنبیه استفاده می کند.
مدیر علمی این شرکت می گوید: زیر هر چشم قهوه ای، چشمان آبی وجود دارد و فرق اساسی در این است که در چشمهای قهوه ای لایه نازکی از رنگ دانه ها، سطح آبی رنگ زیرین را پوشانده است. لیزر بافت های چشم را به صورت نرم از بین می برد و پس از زدودن بافت ، رنگ چشم به صورت طبیعی آبی میشود.
چشمان دو هفته پس از عمل به طور کامل به رنگ آبی در می آیند‌. تاکنون نزدیک به چهل نفر که عمدتا از کشورهای آمریکای لاتین بوده اند تحت این عمل جراحی قرار گرفته اند و شرکت مذکور قصد دارد که آن را بر روی صد نفر دیگر هم انجام دهد.

یک متخصص چشم از نگرانی های موجود در این زمینه می گوید و می افزاید که چنین عملی منافذ آب چشم را می بندد و بر چشمان فشار وارد می کند. اگر چنین وضعی برای مدت طولانی ادامه یابد فرد مورد نظر به آب سیاه ( گلوکوم ) مبتلا خواهد شد که منجر به تخریب عصب بینایی، کاهش بینایی و یا حتی کوری خواهد شد. البته شرکت مذکور چنین ادعایی را رد می کند.مسلما هر جراحی و تغییری در بدن انسان با آسیب هایی مواجه است و ممکن است این جراحی تغییر رنگ چشم نیز به چشم ها آسیب زیادی وارد کند و در دراز مدت فرد جراحی شده دچار مشکلات جدی شود و حتی بینایی اش به خطر بیافتد.باید دید واکنش پزشکان در برابر این جراحی چگونه است.

منبع:سیمرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *