عادت های خوب غذایی تاثیرگذار در بهبود سلامتی

شاید باعث تعجب تان شود ولی بسیاری از مواد غذایی که در طول روز ممکن است از آنها استفاده کنیم خواص درمانی بالایی برای بهبود خلق و خو و کاهش خطر ابتلا به مشکلاتی نظیر آلزایمر ، کاهش فشار خون، کاهش درد ، کاهش استرس ، تقویت حافظه و … دارند . در ادامه این مطلب قصد داریم چند نمونه از این مواد غذایی را به شما معرفی کنیم .

 

به گزارش everydayhealth کارشناسان تغذیه، توصیه اکیدی به مصرف روزانه ۶ ماده غذایی برای حفظ سلامت کلی و کاهش نگرانی های بهداشتی را دارند:

 

کاهش درد: زنجبیل

ریشه زنجبیل که طعم تندی دارد، درست مانند داروهای ضد التهاب عمل می کند و دارای پتانسیلی قوی برای کمک به تسکین درد مفاصل است. بسیاری از پزشکان توصیه می کنند که به جای مصرف قرص های مسکن، از زنجبیل در غذا و نوشیدنی های خود استفاده کنید. چون زنجبیل می تواند در کاهش سردرد، بهبود التهاب عضوهای آسیب دیده، توده اسکلتی، کم کردن درد دوران قاعدگی در زنان، بهبود آمادگی جسمانی ورزشکاران و تقویت سیستم عضلانی بدن نقش موثری داشته باشد.

کاهش کلسترول: پسته

پسته منبع غنی از فیتوسترولها است؛ ترکیبات گیاهی که برای جلوگیری از جذب کلسترول مفیدند و به بهبود سلامت قلب کمک می کنند. پسته همچنین سرشار از چربی های اشباع نشده، فیبر و آنتی اکسیدان ها است.

عادت های خوب غذایی تاثیرگذار در بهبود سلامتی

پایین آوردن فشار خون: سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین سرشار از مواد مغذی کاهنده فشار خون از جمله پتاسیم و منیزیم است. پتاسیم به کاهش اثرات منفی سدیم و در نتیجه کاهش فشار خون کمک می کند. سیب زمینی شیرین و سفید هر دو منابع غنی از پتاسیم هستند. رژیم غذایی سرشار از منیزیم نیز منجر به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا می شود.

 

ثبات قند خون: سفیده تخم مرغ

برای یک وعده غذایی دیابت پسند، سفیده تخم مرغ بسیار مناسب است. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ منجر به کاهش وزن و حفظ قند خون در محدوده سالم می شود. سفیده تخم مرغ بسیار کم کالری است. هر عدد سفیده تخم مرغ تنها ۱۷ کالری دارد.

 

کاهش استرس: دانه های سویا

سویا گیاهی است که دارای ویتامین های ب، ث، ای و کا و مقداری کاروتین بوده و املاح معدنی کلسیم،‌ فسفر،‌ آهن، پتاسیم و مس نیز در آن وجود دارد. لیستین موجود در سویا در اطراف بافت اعصاب یک پوشش تولید می ‌کند و در شرایط استرس، در اثر دفع زیاد منیزیم بدن تحت تاثیر قرار می ‌گیرد و در صورت خوردن سویا این کمبود جبران و باعث کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌ شود.

 

تقویت حافظه: قهوه

قهوه می ‌تواند عملکرد ذهن و حافظه را تقویت کند چون نواحی زیادی از مغز را تحریک کرده و بی ‌خوابی، انگیختگی، روحیه و تمرکز را تنظیم می ‌کند. تحقیقات نشان داده‌ اند که نوشیدن قهوه قبل از هر نوع آزمونی، عملکرد حافظه را بهتر می ‌کند. بهتر است مصرف این نوشیدنی به صورت منظم باشد و در مصرف آن افراط نشود.

 

منبع:آوای سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *